Snabb, rolig långhelg

Att ha halmstadarna på besök var som att spola tillbaka fyra och en halv månad. Förutom att det är mycket varmare och behagligare här nu än i december då de flyttade hem så kändes det oväntat normalt att ha dem här,trots att vi nu har varit här längre utan dem än med dem. Förunderligt hur snabbt man kan falla tillbaka i gamla roller. Men inte mig emot i det här fallet! Detta är vad vi haft för oss:

Torsdag
Jag och Agnes hade prov efter skolan så de andra fick snällt vänta på oss. Men fikahäng på Meddan är inte fy skam (Candideuppsats på franska är däremot värre).





Sedan blev det klassisk chevresallad på Le Pavillon och lite drinksörplande.

Fredag
På fredagen släpade vi oss upp tidigt trots att det var 1:a maj och ledigt. Le Pain qoutidien med en hel hög mysiga människor stod på schemat. 



Kom på att jag nog inte skrivit om det, men vi har tack vare tips från klasskompisar upptäckt detta helt underbara lilla stället vid Hôtel de Ville där man kan käka frukost bestående av hembakt bröd i alla möjliga deliciösa former med olika chokladgeggor och sylter som tillbehör. Farligt farligt men härligt härligt.



Efter att ha tuggat frenetiskt i en timme och hamnat i en rejäl matkoma fick vi infallet att ta vara på det fina vädret och bege oss till Versaille. Sagt och gjort:



Picknick och några timmar i det gröna.



På kvällen lagades det middag hos Agnes och sedan blev det Tape!




Oändligt lång men väldigt bra dag!

Fortsättning följer så smångingom (om jag orkar) ..





  


Kommentarer
Postat av: Linnéa

Väldigt fin bild den ifrån allén (eller vad man säger) :)

2009-05-06 @ 13:09:34
Postat av: Andréa

Det var underbart att hälsa på, håller med om det du sa om roller och det där. Det kändes inte konstigt att vara tillbaka, det konstiga var att tänka att det faktiskt hade gått månader sedan vi var där sist och att det hänt något däremellan. Husomhelst, var det verkligen mysigt att träffa dig och de andra! Skype-möte snart tycker jag absolut! Stor kram <3 (hihi, vad söt mathilda är på den översta bilden, förresten)

2009-05-06 @ 18:28:02
URL: http://alindblom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0